Spanje UNC 2021


sinds 8-4-2021 16:12:27

Grote foto spanje unc 2021 verzamelen munten overige
prijs: € 6,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de complete serie Euromunten van Spanje 2021. De munten zijn in de kwaliteit UNC, ze komen zo uit de rol. Op de 1 cent + 2 cent + 5 cent munten ziet men de Kathedraal van Santiago di Compostella. Bovenaan deze koperen munten ziet men het jaartal 2021 en aan de linkerkant van de munt de landsnaam Espana (Spanje). Op de 10 cent + 20 cent + 50 cent munten van 2021 ziet men een afbeelding van Miguel de Cervantes, de schrijver van het wereldberoemde boek Don Quichotte. Onderaan deze drie Nordic Gold munten ziet men het jaartal 2021 en aan de bovenkant van de munten de landsnaam Espana (Spanje). Op de 1 Euromunt en 2 Euromunt van het jaar 2021 ziet men een afbeelding van Koning Felipe naar links kijkend. Zowel de landsnaam Espana (Spanje) als het jaartal ziet men aan de linkerkant van de 1 Euro en 2 Euromunten van Spanje 2021.
 Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● deliverytime: 1
 ● brand: Merkloos
 ● sku: ES21-UNC001


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25627035 Meld aan Aanbod