Duitsland 2 Euro 2015 Hessen Gekleurd


Grote foto duitsland 2 euro 2015 hessen gekleurd verzamelen munten overige
€ 8,75
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Duitsland geeft elk jaar een munt uit van een Bundesland waar een belangrijk Bouwwerk van dat betreffende Bundesland afgebeeld is. In het jaar 2015 was het land Hessen aan de beurt en ziet men de Paulskerk van Frankfurt op de munt afgebeeld. Deze Paulskerk is gebouwd met de Typische Rode Mainsteen en dat is op deze bijzondere gekleurde twee Euromunt perfect weergegeven. Onderaan de munt ziet men de naam van het Bundesland Hessen. Aan de linkerkant van de munt ziet men het jaartal met daaronder de slagplaats. De Duitse munten worden op vijf verschillende plaatsen geslagen, A = Berlijn, D = München, F = Stuttgart, G = Karlsruhe en J = Hamburg. Aan de rechterkant van de munt ziet men de letter D. Dit is de afkorting van het land Duitsland. In de buitenste ring van de munt ziet men de 12 sterren van Europa.
 Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE15-2EUR13
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17127945

Meer Munten; Overige

Meer Munten; Overige aangeboden in deze subrubriek.