Duitsland 2 Euro 2015 - 30 Jaar EU Vlag - Set van 5 slagplaa


Grote foto duitsland 2 euro 2015 30 jaar eu vlag set van 5 slagplaa verzamelen munten overige
€ 14,95
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de gehele set van 5 munten / Slagplaatsen van de Duitse 2 Euro 2015 "30 Jaar Europese Vlag". Aan de bovenkant van de munt ziet men de tekst BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND en de jaartallen 1985 - 2015. De Duitse munten worden op 5 slagplaatsen geslagen. A=Berlijn, D=München, F=Stuttgart, G=Karlsruhe, J=Hamburg. De slagplaats van de munt ziet men aan de rechterkant van de munt. Op het randschrift van de munt staat: Einigkeit und Recht und Freiheit (Eenheid, Rechtvaardigheid en vrijheid). De kwaliteit van de munt is UNC (Uncirculated) en de oplage van deze munt is 6.000.000 exemplaren per letter.
 Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE15-2EUR18
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17127969

Meer Munten; Overige

Meer Munten; Overige aangeboden in deze subrubriek.